Apache Storm Training

Intellipaat

12 HoursDelivery Mode: Online Self Learning, Recorded Classes

The training course to learn real time computing and processing unbound data streams through a distributed robust framework, Apache Storm.

Fee Type
Rs. 8618

About the Program
This Apache Storm course is video based certification training, designed to teach realtime processing of unbound data streams. Storm is a free and opensource distributed realtime computation system providing realtime analytics. This course aims at teaching the concepts of Big Data world, Batch Analysis, Types of Analytics and usage of Apache Storm for realtime Big Data Analytics. With this training, you will get an extensive hands on exposure to multiple real world projects based on Data Analytics.
The training will be helpful in preparing you for any Apache Storm Certification.
About the Institute
Intellipaat believes in providing excellent, high quality training courses from industry expert trainers with minimum 12 years industry experience. Being a credible provider of self paced, online instructor led and class room based training on technical and non-technical courses, they are the pioneers in Big Data, Business Intelligence, and Data Science. Intellipaat is associated with more than top 40 corporates like Ericsson, Cisco, Wipro, CTS and TCS. Intellipaat constantly innovates its courses in accordance with the ever changing technological advancements to keep up with the quality of training sessions delivered to the learners.

The course comprises of the following:
1. Storm Architecture
2. Apache storm installation Module
3. Grouping Module
4. What is Trident
5. Boot Stripping
Fee:
One time payment of Rs. 8618 (Inclusive of taxes)

Eligibility:
Anyone with basic technical knowledge can pursue this course
1. Course Provider Name
Ans: Intellipaat
2. About the Course Provider
Ans: Intellipaat is one of the leaders in providing self-paced, Online Instructor led or class room based training on technical and non-technical courses. Intellipaat is well known brand for providing Big Data, Business Intelligence, and Data Science across the globe.
3. How do I enrol for the Course?
Ans: Students can get enrolled through www.edukart.com
For further assisstance call 1800-120-6070
4. When will I get access to the content after enrolling for the Course?
Ans: Once Payment is made against the course. Learner gets access to course through email and he can view the course content on our Learning Management System.
5. How are the exams conducted?
Ans: At the End of the course there is quiz and Project work. Post completion of Project work and online quiz student gets completion certificate.
6. How can I get my doubts cleared?
Ans: Learner can raise the support ticket for doubt clearance.
7. Is the course content downloadable?
Ans: No, the course content is not downloadable. We provide lifetime access to courses.
8. Is the course material accessible even after course completion?
Ans: Yes, Learner can access the course content post completion.
9. Will I get any books/ hard copies of the study material?
Ans: Learner gets presentation or ebook as a part of course material.
10. How are the assessments or exams conducted?
Ans: All assessments or exams are conducted online.
11. How many attempts are given to clear the exams/ tests/ assessments?
Ans: There is no time frame or limit for clearing tests or online examinations.
12. Do you provide placement assistance?
Ans: Yes, we do provide placement assistance. Learner can provide his CV and we distribute this to our hiring partners.
13. Will there be a certificate provided at the end of the course completion?
Ans: Post Course completion learner gets digital copy of certificate.
14. What are the payment options?
Ans: Through the payment gateways available on our website www.edukart.com.

Student reviews

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

A student can comment only once for specific course.